2010. január 20., szerda

17. fejezet

Újra együtt



Csajszik! Hoztam nektek az új részt! Nagyon-nagyon remélem, hogy sikerül megfelelni vele az elvárásoknak! :)
Elöljáróban csak annyit, hogy a romantikus brigád dörzsölgetheti a tenyerét, de a perverz kör tagjai is örülhetnek…:P
Angyalkánknak tegnap volt egy nagyon jó kis ötlete! Most én is alkalmazni fogom, csak kicsit másképp! Szóval azt terveztem, hogy az új részt hétfőn teszem fel… viszont, ha ehhez a részhez összegyűlik 30db, azaz harminc vélemény szombatig, akkor már szombaton olvashatjátok az új részt!
Mit gondoltok? Csak rajtatok múlik!:)
Puszillak titeket:
Lady


Az érzések elárasztottak. Még mielőtt bármit is szólhattunk volna, rávetettem magam. Még szerencse, hogy neki volt annyi lélekjelenléte, hogy betolt minket az ajtón és bevágta, mert rám nem lehetett számítani jelen pillanatban.

Egy pillanatra sem vettem el számat az övéről, sőt az ölébe ugrottam és éhes vadállatként ostromoltam tovább.
- Ez aztán a szívélyes fogadtatás! – kuncogott, de közben egy pillanatra sem hagyta abba a nyakam csókolgatását.

- Baszki, nagyon hiányoztál! – szorosan csimpaszkodtam belé, ha akarna sem szabadulhatna.
- Ez a nyolc nap, volt életem leghosszabb nyolc napja! Majd meg őrültem. – kezei lecsúsztak a derekamról, egészen a fenekemig.
Elmosolyodott és becsúsztatta a kezeit a rövidnadrág szára alá, és így tartott tovább a fenekemnél. Újra lefoglaltam ajkait. Legalább úgy viselkedtünk, mint, akik egy éve nem látták egymást.

- Hé hugi, ingyen pornó? Várj, hozom a kamerát! – ijedten oldalra kaptam a fejem, és a nappali ajtóban megpillantottam Cameron vigyorgó fejét. Nem tudom, mióta állhat ott, de ezért még kap. Rob zavartan kihúzta a kezét a nadrágom alól, és lassan letett.

- Azt hittem elmentél! – néztem újra a bátyámra.
- Igen, azt látom! – krákogott egyet. Megölöm!
- Rob, Cameront még nem ismered. Ő a másik bátyám, akinek elvileg most nem kéne itt lennie! – fintorogtam rá. Bemutatkoztak egymásnak. – És mi az a kezedben? Azt Robnak csináltam Te pofátlan éhenkórász! – förmedtem rá.

- Nyugi, csak kettőt ettem, még egy csomó van! – védekezően maga elé tartotta a kezét.
- Ajánlom is! Gyere. – húztam Robot a konyhába és lenyomtam egy székre.
- Te főztél nekem? – kérdezte meglepetten.
- Igen. A húsgolyó a kedvenced, nem? De ha nem kérsz, nem kell enni! – csak tudnám mi a rákért dolgoztam egész nap, ha ez nem eszik.

Már készültem visszatenni a fedőt a húsra, mikor elkapott hátulról. Persze, majdnem kiesett a kezemből a tető. Jó lenne, ha leszokna a folyamatos ijesztgetésemről.
Nem volt időm semmit mondani, mert felültetett a konyhapultra és megcsókolt. Nem tudom, mi váltotta ki belőle ezt, a hírtelen szenvedélyt, de örültem neki. Nem igazán késlekedett, egyik kezével benyúlt a pólóm alá, és a mellemet kezdte kényeztetni. Belenyögtem a csókba és még közelebb vontam magamhoz, lábaimmal bilincsként fonták körbe csípőjét.

- Oh, basszus. Öt perc alatt, kétszer kapom rajta a húgom, ez durva! – beoldalazott a konyhába és bedobta a tányért a mosogatóba. – Már itt sem vagyok, folytassátok csak! De nem lenne kényelmesebb a hálóban? – körbenéztem, hogy mit vághatnék a fejéhez. Csak a jénai volt elérhető távolságban, de azért anya kinyírna.

- Kifelé! – kiabáltam. Röhögve ugyan, de végre kihúzta a seggét. – Talán igaza van és fel kéne mennünk! – motyogtam két csók között.
- Csak előbb had egyek a húsgolyóból. – otthagyott és visszaült a székre. Persze, majdnem lesetem a kurva pultról.

- Azt hittem nem kérsz! – néztem rá felvont szemöldökkel és leugrottam a konyhapultról.
- Dehogynem! A kedvencem, főleg, ahogy te csinálod. – nem ér, mindig ez a mosoly. Vajon, hogy csinálja?
- Csak azt hittem előbb felmennél és… tudod. – mi a fasz van velem? Én nem szoktam zavarba jönni. Erre is csak ez a majom képes. Ő tud csak zavarba hozni.

- Az csak a hálám jele volt, mert főztél nekem, ráadásul a kedvencemet! Meg egy kis ízelítő, hogy mi lesz a szobádban. – kacsintott.
Igazából azt sem bántam volna, ha kihagyjuk a kaját. Bár Rob olyan édesen ette, és közben folyton dicsérte, hogy milyen finom lett.
- Akkor most jöhet a torna? – érdeklődtem, mikor befejezte.

- Másra nem is vágyom! – megcsókoltam, majd megragadtam a karját és magam után húztam. Kulcsra zártam az ajtómat és újra édes csókban forrtunk össze.
Először csak az ajtónak támaszkodva kóstolgattuk egymás ajkait és közben igyekeztem megszabadítani minél több ruhadarabjától. Ő sem tétlenkedett. Miután leszedte a trikómat, azonnal végigcsókolta meztelen testemet.

Az ágy felé toltam, mialatt türelmetlenül szaggattam le a nadrágját és bokszerét. Az én falatnyi tangámat, művészi ügyességgel távolította el az útból. Már csak a pólója volt zavaró tényező, de ügyes Kristen azt is leráncigálta róla.

Teljesen meztelenül feküdtünk az ágyon, hosszú csókok és lágy simogatások közepette. Rob ölelő karjai, most olyan érzést nyújtottak, mintha valami selyem lenne testem körül. Beleborzongtam minden egyes érintésébe. Lassan megcirógatta az arcom, majd végigsimított minden egyes porcikámon és végül ezt az utat bejárta az ajkaival is. Öngyulladás közeli állapotban jártam, talán még a saját nevemet sem tudtam volna megmondani, ha valaki megkérdezi. De Rob nevét tökéletesen tudták formálni ajkaim, még ebben az eufórikus állapotban is. Zihálva kérte, hogy mondjam még, én meg bármit megtettem volna, csak ne hagyja abba, amit csinál. Soha nem gondoltam volna, hogy valaki egyszer ekkor hatást gyakorol majd rám.

Óvatosan becézgette ajkaival a melleimet, halk sóhajaim ösztönözték a folytatásra. Nyelvével a mellbimbóm körül kőrözött, de a keze valahol egész máshol ügyködött, meg-megérintve azt a pontot, amitől halk sikoly hagyta el ajkaimat.

Az arcát visszahúztam a sajátomhoz, és egy érzéki csók kíséretében, fölé gördültem. Kezembe vettem férfiasságát, ami nekem legalább olyan élvezet volt, mint, amit az ő arca tükrözött.
Vágytól tüzelő szemeibe néztem és nem volt nehéz kitalálni mire vágyik most a legjobban. Én is arra vágytam. Elhelyezkedtem rajta és lassan mozogni kezdtem. Lehajoltam, hogy meztelen mellkasát csókolgassam. Ahol leheletem súrolta tökéletes felsőtestét, apró libabőrök jelentek meg.

Ahogy a nevem kimondta, az már maga felért egy orgazmussal. Kezei a csípőmre simultak, és gyorsabb mozgásra ösztönöztek. Egyre folyamatosabban és hangosabban nyögtem.
Hírtelen felemelkedett és óvatosan maga alá helyezett. Körmeimmel végigszántottam a hátán és hangosan felsikítottam, mikor gyorsabban kezdett mozogni.
Mikor a fülembe suttogott, azt hittem ott helyben elájulok.

- El sem tudom mondani, mennyit jelentesz nekem, Stew! – halk mormolásába beleborzongtam.
- Bárcsak tudnék erre valami értelmeset felelni! – ziháltam. Erre hangosan felnevetett, mintha az év poénját sütöttem volna el.
- Elég, hogy itt vagy és szeretsz. Ez minden, amire vágyom! – finoman beleharapott a fülcimpámba, ami csak olaj volt a tűzre.
- Szeretlek, jobban, mint gondolod! – nyögtem és megcsókoltam.

Furcsa érzés volt, hogy két hónapja még csak a legjobb barátom volt, most meg Ő jelent nekem mindent. Kicsit úgy érzem magam, mint Bella, Edwarddal kapcsolatban. Ha Ő nincs, akkor az életemnek sincs értelme.

Érdekes, hogy mikor még csak egy barát volt, már akkor is mennyire ragaszkodtam hozzá. Akkor is fontos része volt az életemnek. Lehet, hogy már akkor is többet éreztem? Lehet, hogy igazából, mindig is többet éreztem iránta, csak túl hülye voltam észrevenni?

Ezen majd később gondolkozom, most inkább élvezem, amit kapok. Mert nagyon is sokat kapok, vagy inkább mindjárt sokkot kapok? Az tuti, ha így fojtatja, holnapra nem lesz hangom. Már így is féltem, hogy kitörnek az üvegek. Nem hiszem, hogy valaha is lett volna rá példa, hogy ilyen hangosan nyögnék és sikítoznék.
Hol Robot szorítottam, hol a lepedőt…aztán éreztem, hogy Rob teste megremeg és egy utolsó kiáltás kíséretében, fejét a mellkasomra hajtja. Egy fél perc múlva már én is a nevét visítottam és követtem Őt. A gyönyör hullámokban öntött el.
Percekig nem bírtam megszólalni. Rob a hátára fordult, de egy percre sem engedett el. Fogott és magára húzott.

Felemeltem a fejem és belenéztem azokba a gyönyörű kék szemeibe. Elmosolyodott és eltűrte izzadságtól nedves hajamat az arcomból. Kezem az arcán játszott. Körberajzoltam a száját, mire megpuszilta a kezem, majd az orrán simítottam végig és végül a kedvenc részem következett. Beletúrtam a hajába és egy csókra húztam a fejét.

Mellkasára hajtottam a fejem és jól magamba szívtam bőrének az illatát. Imádtam ezt az illatot, kár, hogy nincs ilyen parfüm. Biztos sokan vennék. Na, azt már nem. Ezt csak én érezhetem, ez az illat az enyém, ahogy Rob is. Elmosolyodtam a gondolatra, Ő az enyém.

- Min mosolyogsz? – a hangja rekedt volt, akár az enyém. Azt hiszem jól leterheltük a hangszálainkat.
- Csak azon… azon, hogy… - érdeklődve figyelte küszködésemet. Mégis, hogy mondjam… olyan hülyén hangzik. – hogy az enyém vagy! – nyögtem ki végül.
- A tiéd! – mosolygott. – És Te az enyém vagy? – ezt most komolyan kérdezi?

- Hm, ezt még át kell gondolnom! – egy pillanatra leolvadt a mosolya. Jaj, ne. Csak nem elhiszi? – Hé, csak vicceltem, oké? Persze, hogy a tiéd vagyok! – hogy minden kételyét eloszlassam, egy szenvedélyes csókkal erősítettem meg szavaimat.
- Sose gondoltam, hogy egyszer a szobádban, jobban mondva az ágyadban kötök ki veled! – nevetett. Imádom, ahogy nevet.

- Az élet kifürkészhetetlen Mr.! – lemásztam róla, vagyis csak szerettem volna, de ijedten utánam kapott. – Nyugi! Csak megéheztem. Túl sok energiám felemésztetted! – egy féloldalas mosoly kúszott az arcára, valószínűleg elégedett volt magával.

Összeszedtük a ruháinkat, aztán a nikotin éhségünk erősebb volt, így először a teraszra mentünk és csak aztán a konyhába. A lépcső alján összefutottunk, az én kedvenc bátyuskámmal, aki nélkül az életem túl tökéletes lenne.

- Helló megint! Terveztek még valamit? – értetlenül bámultam rá. – Csak mert, ha folytatjátok, akkor beszerzek egy füldugót! Nem tudtam, hogy ilyen hangos vagy hugi. Egy robbanás sem tudta volna elnyomni a sikolyaidat! – nevetett. Éreztem, hogy az arcom színe megváltozik, és gondoltam jól elküldöm a picsába, ahogy szoktam, de eszembe jutott egy szenyább dolog.

- Szerezz egy barátnőt magadnak, és akkor nem csak az én sikolyaimat hallgathatod, bátyus! – nem tudott megszólalni. Vállon veregettem és otthagytam. Rob egy köhögésnek álcázott, kuncogással követett a konyhába.

Degeszre zabáltam magam, de annyira, hogy a lépcsőn alig bírtam felvonszolni magam. Azért, ahhoz volt még erőm, hogy vadásszak pár üveg Heinekent a hűtőből.
Kiültünk a teraszra és elfogyasztottuk a hideg nedűt, kb. fél-fél doboz cigi kíséretében. Valahogy ez a pár sör nem volt elég arra, hogy bebasszuk, csak fáradtak lettünk. Bár ma, nem is ez volt a cél.

Egyet értettünk abba, hogy most inkább ledobáljuk a ruháinkat és alszunk. Én, és a hülye ötleteim…

Ahogy kinyílt a szemem, rögtön eszembe jutott, mi maradt ki tegnap este. Reméltem, Robnak sem lesz ellenére az ébresztő. Megfordultam, de már az Ő szemei is nyitva voltak. Hiába Stew, nem lehet minden tökéletes!

- Jó reggelt! – közelebb kúsztam és hozzábújtam.
- Neked is! – felelte és már hajolt is, hogy megcsókoljon. Csak egy ártatlan kis csóknak indult…de hát mindig így kezdődik. Már csak arra eszméltem, hogy Robon fekszem és vagy öt perce el sem vettem a számat az övéről.
Felültem rajta, nem biztos, hogy rögtön erre vágyik.
- Reggeli? – mosolyogtam.

- Te pont jó leszel! – kezei végigszántották meztelen hátam, majd egy gyors mozdulattal felült Ő is, és megcsókolt. Tehát, nem csak Én vágyom rá már kora reggel. Megnyugtató.
Meztelen mellkasom az Övének nyomtam és nyelvünk vadul mozgott a másik szájában. Rob kezei lágyan simogatták a hátamat. Épp kezdtük volna átadni magunkat egymásnak, mikor olyan történt, amire legrosszabb rémálmaimban sem került sor!

- Kristen, ideje… oh, te jó Ég! – anyám megkövülve állt az ajtóban, pont, mint én Rob ölében. Még jó, hogy a takaró csípő alatt takart minket.
- Anya! – kiabáltam, mikor észbe kaptam.
- Igen, én… sajnálom! – dadogta – A konyhában leszek, ha…

- Anya! – sziszegtem újra, mire végre kiment. Az, hogy égett a fejem, enyhe kifejezés. És anya… nem lehet kellemes ilyen helyzetben találni a gyereked. Csodálom, hogy nem ájult el. De akkor is, nem hallott a kopogásról?
Lemásztam Robról, aki szintén nagyon zavarban volt. Elkezdtem keresni valami ruhát.


- Bassza meg, hogy nem tud kopogni! – cibáltam ki idegesen a kisgatyát az ágy alól. Hírtelen két erős kar fogott át.
- Nyugi! – suttogta a fülembe.
- Könnyű neked! Nem a téged kapott rajta az anyád, hogy épp szexelni készülsz a pasiddal! – morogtam és megpróbáltam elindulni, de nem engedett.
- Furcsa is lenne, ha rajtakapna a pasimmal! – nevetett. Valahogy nem volt kedvem röhögni a poénján.

- Rob, ez most…
- Tudom! Szóval a pasid vagyok? – kérdezte, azzal a tipikus Rob fejjel, mikor próbálja visszafojtani a mosolyt.
- Mond meg te! – felé fordultam és átkaroltam a nyakát.
- Akkor az vagyok! – végre elmosolyodott, amitől már a nevemet sem tudtam. Lehajolt és megcsókolt.
- Megyek, túlesem a beszélgetésen! – egy fintor kíséretében leballagtam az emeletről.

Anya a konyhában tevékenykedett. Gyerünk Stew, voltál már ennél rosszabb helyzetben is.
- Anya, én… – kezdtem.
- Jaj, Kristen! Úgy sajnálom, én nem tudtam, hogy Robert itt van. Miért nem zártad be az ajtót? Most biztos nagyon kellemetlenül érzi magát szegénykém. – az állam valahonnan a földről kellett összeszedni. Azért aggódik, hogy Robnak mennyire kellemetlen? Király, én meg azt hittem jön a fejmosás.

- Igen, kicsit zavarban van! – kapva kaptam az alkalmon.
- Gondolom, én is zavarban vagyok. Egy dolog tudni, hogy felnőttél és … - kicsit elakadt, kereste a szavakat. Úgy tettem, mint aki nem tudja, mit akar mondani, közben meg jót nevettem magamban, ahogy néztem a kínlódását. Gonosz vagy, Kristen. – szóval, hogy csinálsz bizonyos dolgokat, de más szembesülni vele! – zavartan felnevetett.
- Jah. – ennyit bírtam felelni.

- Robert! Szervusz, kedvesem! – az ajtóra kaptam a tekintetem és megláttam azt a félistent. Anya oda rohant hozzá és megölelgette.
- Jó látni, Jules! – Rob tökéletesen kedves volt, mint mindig.
- Maradsz ebédre? – érdeklődött anya.
- Köszönöm nem. Igazából arra gondoltam, hogy Én hívnálak meg titeket ebédre, a hotelbe, ahol lakom! – mi van? Én nem vagyok elég? Anya, mi a francnak kell oda?
- Oh, ez nagyon kedves! Kristent elviszem az eredményekért, aztán oda megyünk! – csak kapkodtam a fejem köztük, miközben ők zavartalanul tisztázták a részleteket.

- Hozzál magaddal ruhát is holnapra! – mondta és közelebb húzott, mikor már az ajtóban álltunk.
- Minek? – kérdeztem felvont szemöldökkel.
- Reméltem, hogy velem maradsz éjszakára. – gondolatban homlokon csaptam magam. Idióta Stew, miért vagy ilyen állat?

- Oké. – oké? Legyünk őszinték, ennél értelmesebb választ nem is vártam magamtól.
- Akkor nemsokára! – megcsókolt még egyszer, aztán kisétált az ajtón.
Teljes kábulatban mentem vissza a konyhába.
- Nagyon szeretem Robot! Örülök, hogy végre tisztáztátok az érzéseiteket! – mosolygott.
- Igen, én is! – úgy éreztem magam, mint aki tíz méterrel a föld fölött lebeg.

Összekészültem, hogy végre elindulhassunk az orvosi papírokért. Természetesen a fotósok lesben álltak és majdnem a hotelig követtek minket.
Az ebéd jó hangulatban telt. Valamiért Rob kedveli az anyámat. Anya meg egyszerűen oda van Robért.

- Ideje, indulni! – anya felkelt az asztaltól és várta, hogy én is kövessem. Rob aggódó tekintetétől majdnem elröhögtem magam.
- Én, azt hiszem maradnék! – a hajamat kezdtem tekergetni, nem tudtam anya, mit szól.
- Oh, rendben. Akkor taxival hazajössz? – kérdezte.
- Úgy értem, maradnék éjszakára is. – zavartan köhintettem egyet.
- Persze! – mosolygott. Megölelte Robot és lelépett. Ez könnyebben ment, mint hittem.
Robbal végre felmentünk a szobájába.

- Mit szólnál, ha elmennék egy koncertre este? – kérdezte, mikor mellém dőlt az ágyra.
- Milyen koncertre? – kérdeztem. Más terveim voltak estére, bár azt utána is lehet.
- Bobby fog koncertezni és meghívott, de ha nincs kedved, majd lemondom! – Bobby Long? Az egyik srác, a Londoni falkából? Mesélt már róla, meg a sok marhaságról, amiket együtt csináltak régen.

- Nem, menjünk! – nincs az a pénz, amiért kihagynám. Szeretném megismerni Rob barátait. Sam-et már ismerem, és ezzel Bobby is ki lesz pipálva.
- Egyébként Marcus is jön! – remek, még egy pipa.
- Várom, hogy megismerjem a barátaid! – elmosolyodott és megcsókolt.
- Ők is türelmetlenek. – a kaján vigyorát elnézve, valami azt súgta, hogy gyakran szóba kerülök. Ami nem zavar, sőt, örülök, ha Rob rólam beszél. Az csak jót jelenthet. Akkor ma este koncert, Rob barátaival.


Rob távozik Kristentől(aug.6.):
http://i45.tinypic.com/4ghe2e.jpg

Kristen elhagyja az orvosi rendelőt(aug.6.):
http://i45.tinypic.com/35l6o7n.jpg


Kristen és MamaStew(:P) a Chateau Marmont Hotelba igyekszik Robhoz(aug.6.):
http://i49.tinypic.com/yigbr.jpg

36 megjegyzés:

  1. Szia Lady!!!
    Ez a rész is fantasztikus lett. Cameron meg a beszólásai, hát ott feküdtem a röhögéstől. MamaStew meg annyira aranyos volt. Kiváncsi vagyok a kövi részre, és remélem már szombaton felrakod.
    Még1x iszonyú jóóóó volt!!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Lady ez fantasztikus lett! És még se a postás volt...hanem Rob...:) Annyira örülök! Igen jóó lett:)) És a Cameronnak a beköpései igen nagyok :) Igen tetszett...főleg a füldugós rész :)
    És a MamaStew benyitott...úr isten milyen ciki lehetett:) De Rob elég jól fogadta...sőt mi több tök jól :)
    Ebben tényleg volt minden...romantika..amit én igen szeretek...de vakáció is volt benne elég :)
    Fantasztikus lett:)
    És ha kell mindennap irok egy megjegyzést hogy szombaton legyen friss :)
    Kiváncsi vagyok a kövire :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Ladym! Nem ez nem elég jó kezdés! Istennő! Azt hizem ez már özelít a valósághoz! :D
    Imádtam az egészet. Tudtam hogy Rob lesz az ajtóban!!! Tudtam én tudtam :P
    És MamaStew... hát az megint kész volt bár én vártam volna a hegyibeszédét, de nem baj :D
    Cameront is bírom :D De Kris beszóláda az valami nagyon nagy volt xD
    "- Szerezz egy barátnőt magadnak, és akkor nem csak az én sikolyaimat hallgathatod, bátyus! " Ez nagyon nagy volt xD Úgy röhögtem hallod, hogy majdnem felborúltam a széken! Kretén Kristen cak hozza a formáját!
    Próbálok neked valami szép és hosszú kommentet írni, de rájöttem, hogy ez nehéz.
    Tényleg az! Nem tudom, hogy a többiek, hogy írnak normális dolgokat. Na nekem nem megy!
    Remélem ettől eltekintessz :D
    Neked sem akarok sablon dolgokat írni, mert az nem én vagyok.
    De azt hiszem nem is igazán tudok rá mit mondani.
    Imádtam az egészet. Elkezdhetném bemásolgatni, hogy mi tetszett, de sztem akkor az egész fejezet itt lenne komimba... (nem is rossz ötlet... rekordot döntenék az biztos xD)
    Na most, hogy összehordtam minden marhaságot így végül csak annyit tudok mondani, hogy fantasztikus.
    Egyszerűen lenyűgöző, hogy milyen tehetséged van ehhez. Hogy mindig ennyire jót írsz. Nem tudom, hogy csinálod.
    Valószínűleg nem ez lesz az első hsz és nem is a leghosszabb, de én próbáltam kitenni magamért :)
    i love u <3

    VálaszTörlés
  4. Fú, akkor neki is kezdenék....tehát ez a rész nagyon tetszett, mert 1) halálra röhögtem magam pár résznél 2) aktív résztvevője vagyok mind a romantikus, mind a perverz bagázsnak :P És ez egy történelmi pillanat, ugyanis nem lett függővég, istenem, hát ez is megtörtént! :D El tudom képzelni Rob hogy érezhette magát hogy négyszer (vagyis csak háromszor) rajtakapta krist családja :D:D:D Nagyon jó volt jaj :D Tudtam, tudtam hogy az a rémálmos valami vicces lesz, és nem valami....valami nem is tudom mi....valami más :D
    "körbenéztem, hogy mit vághatnék a fejéhez. Csak a jénai volt elérhető távolságban, de azért anya kinyírna" haláli :D
    Hát mit ne mondjak, nem unatkoztak Rob megérkezése után, az biztos :D Amúgy ha jól kalkuláltam ki, te tartasz a legelőrébb az időben a ficek között, nem?
    MamaStew hozt a formáját, igen....komolyan ha Rob egy húszassal több enne szerintem lazán flörtölne vele :D Azt hiszem, kezdheted írni a következőt, hacsak már nem készültél el vele mostanra, és ezt simán kinézem belőled :D Lesz ez még több is mint 30 komment szerintem :D De ha öszejön akkor szombat este teszed fel vagy mikor? Jaj már nagyon várom, mostanában teljesen beletrafálsz abba, amit én szeretnék olvasni :D Ja és a részlet kicsit emlékeztet arra a koncertre, ami még egyszer a sztori elején volt, talán 2. fejezet vagy nem tudom már :D Huhúú már nagyon kiváncsi vagyok ^^
    Szóval, lányok, tessék csak szép kommenteket írni, ne lustálkodjatok, különben hétfő ste/éjjel olvashattok csak újat! Tessék mozogni! :D
    Jaj ennyi azt hiszem bőven sok volt, főleg mert megint jár a szám mint a kacsa segge, és tulajdonképpen semmi értelmeset nem hoztam össze :D
    Láv
    Fanni [:

    VálaszTörlés
  5. Jaj, ez is annyira jó! Cameron egy állat xD
    MamaStew a tökéletes anyós... :D
    Alig várom a következőt!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Lady hát ez szuper lett, és és nagyon hosszúúú, nekem legalábbis annak tűnt, de lehet azért mert közbe kajáltam és 2x is elolvastam egy mondatot, hogy értelmezni tudtam :DD
    váá a khmm rész, hhhhhmmm XDD és Cameron.. ááh mekkora forma a gyerek :D meg MamaStew, szerintem neki égett legjobban a feje :H Amikor a végén koncertről írtál azt hittem KOL-ra mennek, nah de az majd később, ugye? :P Nah most csak ennyi telik tőlem, bár én amúgy se tudok/szoktam regényt írni! A 30 hozzászólás baromi soknak tűnik, de rem. sikerül, a cél érdekében bármit! Sok Puszika :)

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Nagyon jó lett, romantikus és vicces is egyszerre. Az ilyen helyzetek minden lány rémálma. Nagyon várom a következő csavart a történetedben, remélem még sokáig fogod folytatni az írást, nagyon szépen fogalmazol.
    legyen meg a 30, fogjunk össze!!!:D

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    hmmm.... imádtam....még pár ilyet, légyszi! :P

    VálaszTörlés
  9. Tudtam, tudtam, tudtam...nem megmondtam, h MamaStew fog benyitni.*kurva büsze fej*
    Nagyon jó lett a fejezet Lady, bár melyik nem az... Imádtam. Remélem szombaton lesz következő.*óriási bociszemek*

    Nix

    VálaszTörlés
  10. hát ez nagyon jó lett!!!!!
    Cameron-nak a beszólásai...:D XD
    de utána Kris jól lerendezte :D
    Huu..szegény MamaStew hogy rajta kapta már öket XD
    Na szoval nagyon ügyi vagy!!Remélem a következö fejezetbe is lesznek perverz részek :P :D XD Pussz PNiki

    VálaszTörlés
  11. imádtam:)
    nagyon nagy volt hogy Cameron rajtakapta őket kétszer meg a lépcsős jah meg Kris beszólása:P
    és Mama Stew amikor rányitott Krisékre az olyan kínos lehet:S
    de jól kezelte imádta annyit nevettem rajta meg minden nagoyn jó lett
    puszi: Katta

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Hát ez jó volt!:) Cameron XD jó kis beszólásai vannak. MamaStew...nagyon birom őt, hogy rajta kapta őket hát azon röhögtem, tök ciki lehetett...egy szóval (vagy nem is 1el:D) NAGYON NAGYON KIRÁLY RÉSZ VOLT EZ IS!Imádom, várom a kövit, rem összejön a 30 komi, és előbb lesz :D:D
    puszi

    VálaszTörlés
  13. Hát ez nagyon jó lett:DDD
    A bátyus meg a MamaStew az nagyXDXD Cameront bíromXD

    VálaszTörlés
  14. Egyetlenem! Bocsi hogy csak most tudtam elolvasni, de a pasi befegyelmezett este, de legalább kapsz egy szaftos kommit a te drága Briannádtól XDD szóóóóval:
    G*ccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii XDDDDD
    Ladym ezentúl a lábnyomodat is csokolni fogom eskü xD. méghogy én vagyok vicceS? baszki majd bepisiltem ezen a részen úgy röhögtem xD...
    hát a first az Cameron, annyira bírom azt a gyereket, baszki és annyira sejtettem hogy be fog szólni mert Kristen hangon xD deez meg már milyne égő, baszki ha velem ilyet tenne leütném a faszba xD de helyett Stew jól leoltotta a kis ratyigyereket :D
    Ezt a sörözünk az erkélyen miután jól telezabáltuk magunkat jelenetet tökre eltudtam képzelni xD..főleg azért mert most kajás vagyok mint állatt XD Jaj az a reggeli hancúr jó lett volna, bár most a örült a fejem hogy a délutánit leírtad te khm part gueen <3333 tudod hogy imádom a köhöm részeket, de mégjobban a bonyadalmat :P arra már nagyon szomjazom és tudom hogy nem kell sokat várni és megint örülhetek magamnak :D:D ugye ugye ugye?? :D
    nos mivel akkora istenkirály az egyik szereplő, róla külön kell írnom:
    MamaStew:
    Geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii XDXDXDXD
    halál komolyan odavagyok ezért a nőért baszkii XD ... benyit baszki , elképzeltem az arcát, kb. mint a képen csak nagyobbra nyitott szájjal. Aztán meg még ő érzi magát szarul XD heh kéne neki a kicsi Patti mi?:D dehát arról lekésett..de mien lol már hogy előadja a " szegéény Rob" előadást xD .. Stew meg amilyen kretén még szívatja is, jaj imádtam, ezen röhögtem a legtöbbet. Meg a Rob ebéd résznél, szegény nem vágta mivan XD
    Jaj de jön a Koncert, remélem megint ilyen jó kis vicces köhömös rész jön, aztán a BONYADALOM! természetesen ^^ heh :D jaj
    drágááám, imádtam, de ha nem vágtad le akkor írhatok még egy keveset :P... amúgy meg a 30 kom jöhet egy embertő is?? mert akkor elkezdem őket gyártani mint a kisiparos ^^ .. tudod hogy ezek mien lusták kommentet írni XD én már megszoktam :D és különben is , ez a kisregény felér 2 kommentel is :D najóval most már tényleg lépek mielőtt túl sok lesz belőlem :D...
    tudod hogy imádlak kiscsillag <3333333333
    xoxox

    VálaszTörlés
  15. Nah szép, ezek ám a hosszú kritikák, hát ezekkel most nem tudok versenyezni :D
    Megérdemled Ladym az összeset, ert egyszerűen zseniális, békés, szerelmes, vakációs vicces volt az egész rész!
    Én nagyon imádtam! Egyik best ez is!
    Mama Stew mindig kicsi fáziskéséssel de azért kapcsolt. Nagyon jó fej volt :D
    És még idejében rájött, hogy az ő kis lánya nem is olyan kicsi :d
    Az abszolút kedvencem az most Cam volt :D
    Mindig rajtakapta őket és ahhoz képest tök jó poénjai voltak :D Úgy értem, hogy inkább viccelődött a nővérével és nem jött elő a nagy takarodjatok máshová vakációzni vagy ilyesmi dumával :D
    És még te mondod nekem, hogy milyen jól írok khm részt?? Basszus te olvastad már Ladyt?? :D
    Szerintem ezek nagyon jó vakációs részek voltak!!! Na meg a Heinekken meg cigi rulez! :D Az persze nem maradhat ki! :D
    Imádlak! Még sok ilyen részt kérek szépen!! Persze úgyis jön majd valami bonyodalom, de utána jöhet a békülő vakáció :D
    Szeretlek Ladym!!! (L) Sok-sok puszi!!!

    VálaszTörlés
  16. szuper szuper szuper szuper
    és még egszer szuper:)
    nagyon jó lett

    VálaszTörlés
  17. nagyon klassz lett kváncis vagyok a folytira:D hnagyon várom

    VálaszTörlés
  18. szia!!
    nagyon nagyon tetszett:P
    áh annyit röhögtem :)
    várom a kövit :D
    puszíí

    VálaszTörlés
  19. Szia
    nagyon tetszik az irásod
    nagyon sokat nevettem
    várom a kövit:D
    F@nny

    VálaszTörlés
  20. Aaannyira jó volt!!! Nagyon remélem, h még naggggyon sok fejezet lesz:D

    VálaszTörlés
  21. Hogy, már szombaton olvashassuk... :)))

    VálaszTörlés
  22. Hihi
    Nagyon jó lett! :) Olyan édesek eggyütt! :)
    Várom a folytatást!
    puszi Calls

    VálaszTörlés
  23. nagyon jó lesz
    szörnyen kíváncsi lettem hogy mit lesz Rob barátaival hogy fogadják Krist meg ilyenek nagyon várom a folytit
    remélem meglesz a komik száma
    CuppCupp

    VálaszTörlés
  24. Nekem ez annyira tetszik, hogy muszáj írnom!
    :D Nah szóval Ladym, sikerülni fog az a szóbeli, ha meg nem hát majd kijavítod!
    Hol van Bri egyébként?
    Nah de a lényeg:
    KEDVES OLVASÓGÁRDA ÍRJATOK LADYMNEK SOK-SOK KOMIT, MERT ANGYALKA ÉS MÉG KB 300 MÁSIK RAJONGÓ FÜGGŐSÉGBEN FOG MEGHALNI!
    SZERETLEK LADYM!!! 24!!! MÁRCSAK HAT!! GYERÜNK EMBEREK AZ ADRENALIN FŰTSÖN MINDENIT! :D

    VálaszTörlés
  25. áhh Lady ez egyszerűen fantasztikus;)
    annyira jó lett:D
    "Mert nagyon is sokat kapok, vagy inkább mindjárt sokkat kapok?"hát ezen én annyit röhögtem.xD
    remélem hamar jön a kövi:D
    puszi

    VálaszTörlés
  26. Újra együtt:)
    hát igen. a cím mindent megmagyaráz:)
    nagyon jó lett ezis:)
    de ezt már megszoktuk:D
    szombaton legyen az új fejii.akkor írom a felvételiit.:S
    és hát utána ki leszek:)
    de ha lesz új fejii...:D
    remélem ügyesek leszünk:D
    puszi.

    VálaszTörlés
  27. meg lesz az a szombati friss....:)

    még mindig te vagy a kedvencem.:)
    Kriszti voltam

    VálaszTörlés
  28. szija!
    nagyon jó a ficed csak most találtam rá de már non várom a folytatást :D
    nagyon sokat nevettem egyes részeken majd le estem a székrőlXD
    kiváncsi vagyok mi lesz a koncerten
    remélem lesz hamarosan Rob szemszöge is
    jó lenne ha lenne friss szombaton
    dóri

    VálaszTörlés
  29. Szia!
    Nekem is te vagy a kedvencem, mert annyira valóságosat írsz, hogy azt el lehet képzelni, hogy akár tényleg így is történhetett. A dátumok amiket követsz, meg a képek. Egyszerűen szuper. Csak így tovább!
    Becky.

    VálaszTörlés
  30. nagyon, de nagyon jó lett:)
    Cameron beköpései XD
    nagyon várom a kövit
    puszi:)

    VálaszTörlés
  31. Sziasztok!!! Mint már írtam mindenkinél, nagyon sokat kellett tanulnom ezen a héten. De meg is lett az eredménye 4 db ötös egyetlen óra alatt. Na, megint túl sokat dumálok magamról. A fejezet istencsászár volt. IMÁDTAM!!! Várom a kövit. Puszi cuncimókusok!!!!! pápá
    fanny

    VálaszTörlés
  32. Nagyon nagyon nagon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jó.........!!!!!!!!Csodálatos!!!:)Nincsenek rá szavak:):):):):):):):):)!!!!!!!:)♥

    VálaszTörlés
  33. Mindeni dicsér! nekem már nem marad szó..Hát akkkor csak ennyi kib***túl..nagyon de nagyon jó lett!!!:P puszi

    VálaszTörlés
  34. XDDXDHát ez nagyon nagy volt!!!!!XD Ennyit röhögniXD Cam meg stewmami nagyon jó fej!!!XD*-*

    VálaszTörlés
  35. Nagyon ügyesen írsz!
    Kérjük az új fejezetet:D:D
    Üdv Zsófi

    VálaszTörlés
  36. Szia, szerintem is nagyon jó lett. Viszont élnék az építő kritika lehetőségével: 1. ez a fejezet nem igazán 18 év alatti olvasóknak való. Jó lenne, esetleg vmi figyelmeztetés-félét odabiggyeszteni az elejére. És a beb***szni, helyett lehetne kultúráltabb kifejezést használni? Nem mindenkinek tetszik az alpári -mert ez alpári- szöveg és biztos vagyok benne, hogy nagyon jól meg fogod tudni oldani. Amúgy tetszett :)

    VálaszTörlés