2010. szeptember 12., vasárnap

Utolsó előtti bejegyzés *frissítve*


Bizony, ez a nap is eljött…:( Ma este 9-kor fog felkerülni az utolsó fejezet, de nem is ezért írok most.
Ebben a bejegyzésben szeretném mindenkinek megköszönni, hogy velem tartott, kitartóan olvasott tíz hónapon keresztül. Ennél jobban nem is időzíthettem volna, ugyanis az első bejegyzésem 2009. november 12.-én volt, egy köszöntő formájában, pontosan 10 hónapja. Azóta mennyi dolog történt…felkerült 49 fejezet, sok látogató, olvasó és ami a legfontosabb, megismertem sok új embert.
Én tényleg csak köszönni tudom nektek, ezt a csodás tíz hónapot, köszönöm, hogy olvastatok, és írhattam nektek. Ma este nehéz szívvel felrakom majd az 50. fejezetet, amit remélem méltó befejezésnek találtok majd. Természetesen az új történetem olvasásra vár, oldalt megtaláljátok a linket.:) Csak, ha valaki nem bírná nélkülem!:P Ezt a történetet pedig egészben, egy fájl megosztóra fogom feltölteni, kiteszem oldalra a linekt, és mindenki le tudja majd tölteni. Szóval érdemes majd az oldalsávot figyelni.

Végezetül egy kis látogatottság és rendszeres olvasók. Így néztek ki, mikor ma délelőtt negyed 12-kor lefotóztam. Szerintem innen már mindenki érti, mit köszönök annyira!



Idő közben a rendszeres olvasók száma néggyel nőtt!:) És a látogatók száma is feljebb kúszott. A jelenlegi tehát:

4 megjegyzés:

  1. Mi köszönjük neked Lady :D
    azt hogy hétről hétre írtál nekünk és hogy egy ilyen varázslatos Robsten történetet raktál elénk...
    teljesen olyan érzésem van/volt a történet olvasása közben mintha csak Kristen Stewart naplóját olvastam volna/és néha Robét is/
    olyan ez a töri mintha tényleg ez történne hőseinkkel...
    nagyon sok sikert a továbbiakban ...:D
    puszi xoxo

    UI: ez az utolsó előtti kommentem ...:')

    VálaszTörlés
  2. Mi köszönjük neked, hogy megosztottad velünk a történetedet. A Te történeted volt a legeslegelső, amit olvastam, innen indult a mai napra kialakult fanatizmusom a Robsten fanfickek iránt. :)

    Csöre

    VálaszTörlés
  3. Mi köszönjük hogy ilyen szuper történet és blog részesei lehettünk. Ez volt talán az első olyan RobSten fanfict ami olvastam és BELESZERETTEM! Egyszerüen fantasztikus szinvonalat csináltál és mindig élmény volt olvasni. IMÁDOM RobStent és TÉGED is. Bár nem igazán ismerjük egymást, de én mégis így érzek. Tanács soha de soha ne hagyd abba fict írást mert SZUPER vagy. IMÁDTAM ezt is és a másikat is IMÁDOM.

    Pusssssssz
    Krixta /Bella19-Kstev(-Nyú)/

    VálaszTörlés
  4. Mi köszönjük azt hogy ilyen csodálatos vagy, és hogy ilyen dolgokra vagy képes!!!
    Az unalmas napjaimat felcsigáztad, érdekesebbé tetted, és mosolyt csaltál az arcomra! :)
    Puszi Lady

    VálaszTörlés